Den bedste webshop løsning til B2B webshops

Webshop løsning

Vi hjælper B2B og B2C webshops, med få den bedste webshopløsning

At etablere en ny webshop er altid en stor beslutning. Vi oplever ofte at virksomheder føler sig på “dybt vand”, når de står overfor denne proces. Gennem vores store erfaring med at bygge webshops er vi i stand til at give jer kyndig rådgivning, som sikrer jer den bedste webshop løsning til netop jeres virksomhed

Hos Simple Web Lab ved vi, at processen kan være svær at navigere i, og vi gør derfor meget ud af at guide jer gennem hele forløbet og alle de mange steps.

Modsat en almindelig hjemmeside, er der nemlig mange elementer, du skal have styr på inden selve byggeprocessen går i gang. Fx:

  • Valg af det rigtige webshopsystem
  • Lave aftale med et betalingssystem (fx Epay)
  • Lave aftale med fragtleverandør (fx Shipmondo)
  • Undersøge, om der skal laves integration mellem shop og ERP-system

Vi har igennem mere end 12 år stået i fælles front med en masse ambitiøse B2B og B2C virksomheder omkring deres webshopprojekter. Vi har leveret løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vores dygtige team består af alt fra projektledere, designere, udviklere og specialister i digital marketing. Derved kan hele processen klares igennem os og med kun én leverandør.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt..

Valg af det rigtige Webshopsystem til din webshop løsning

Inden du kan få webshoppen ud over rampen, og komme i gang med at sælge dine varer, skal der først og fremmest tages stilling til, hvilket webshop system der skal bygges i.

Hos Simple Web Lab bygger vi webshops i et at de mest populære webshopsystemer på markedet, nemlig Shopify. Shopify er et af de mest nemme og intuitive systemer at bygge i. Systemet har desuden en back-end, der er meget overskuelig at arbejde med i hverdagen.

Rigtige mange vælger at starte en Shopify webshop, da det er forholdsvis nemt og billigt at komme i gang. Derudover har Shopify, qua sin størrelse på markedet, den fordel, at der findes rigtig mange integrationer og plug-ins/apps til systemet. Det gør det både nemmere og billigere at tilføje nye elementer til webshoppen i takt med, at behovet opstår.

Licens- og vedligeholdelse af webshoppen

For at kunne have en Shopify webshop, kræver det, at du køber en licens til systemet hos Shopify selv. Denne licens giver adgang til hele systemet bag shoppen, hosting, SSL-certifikat og en masse andre fordele. Shopify tilbyder tre forskellige licenser, hvilket betyder at du kan vælge lige den licens, der matcher din virksomheds behov og ønsker.

Når du har fået den bedste webshop løsning, så er det vigtigt at alt skal spille 24/7 – 365 dage om året. Derfor tilbyder vi en vedligeholdelses- og serviceaftale, så vi efterfølgende kan supportere, drifte og udvikle webshoppen for dig. Koblingen mellem Shopifys licens og vores vedligeholdelses- og serviceaftale sikrer at du opnår den bedste performance for din webshop. Det giver bedste betingelser for dine kunder, købsoplevelsen og salget.